esküvőfotózás drón
Esküvői Kreatív fotózás | Esküvői Filmkészítés
 

Az esküvő életünk egyik legmeghatározóbb eseménye, éppen ezért, hogy emléke örökre fennmaradjon, meg kell örökíteni, fotókon, vagy akár filmen is.Ilyen esetekben a fókusz elsődlegesen a jegyespárra irányul, de elengedetlenül fontos a szép és megfelelő környezet kiválasztása. A megfelelő helyszínválasztás nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy megjelenítés a lehető legjobb, legimpulzívabb legyen! Lényeges dolog, hogy a beállított fotók, videók elkészítését milyen időpontra tervezzük. Az eddigi tapasztalatokat figyelembe véve, a legjobb megoldás az, ha a fotózást nem pont a lakodalom napjára esik, mivel a nagy napon sok esemény követi egymást, sőt nem egyszer előfordul, hogy nem várt dolgok jönnek közbe, vagy valami miatt csúszik a program. Természetesen az esküvő napján sem fognak elmaradni az olyan képi megörökítések, amik szorosan kapcsolódnak az ünnephez, például: kikérő, búcsúzás, szertartás, vacsora, kellékek fotózása stb.

Az igazi, beállított, csakis a jegyespárról szóló kreatív képek, nyugodtabb körülmények között, az esküvő előtti vagy utáni napon való elkészítése, sokkal jobb eredményt hozhat, mert így kevesebb a feszültség és az izgalom, csakis a fotózásra lehet koncentrálni.

Az általam használt módszerek a jelenlegi csúcstechnológiát képviselik. A drónnal, levegőből készített képek/ filmek teljesen más szemszögből mutatják be a szertartást, eseményeket, mint az eddig hagyományos módszerrel készült fotók.

A képek akár 8K HDR, a filmek a legmagasabb 4K HDR felbontásban készülnek, a minőség lényeges romlása nélkül nagyíthatók, részletezhetők.

A képek videók elkészítésénél, kidolgozásánál nagy figyelmet fordítok arra is, hogy az elkészült anyag magában hordozza a tőlem megszokott művészi értékeket is.

Természetesen az itt felsoroltakon kívül készen állok bármilyen egyéni igény kielégítésére is.

Amennyiben az itt leírtak felkeltették érdeklődését, keressen elérhetőségeim egyikén

 

Egyéb Kreatív fotózás : rendezvények | sportesemények | reklám | ingatlan | koncert

Vállalok bármilyen fotózást, fimkészítést, legyen szó ünnepségről, rendezvényről, sporteseményről, koncertről vagy egyébről! Ezügyben kérem keressenek elérhetőségeimen!

 

Néhány Fotóim / nagyításhoz klikk a képekre

 

  DÉS LÁSZLÓ koncert 2021

JET FOTÓZÁS 2021

Budaörs Airshow 2021

 

.

 

 
 
     

 

 

Az itt található fotók, videók szerzői jogi védelem alatt állnak!

Üzleti célú felhasználásuk kizárólag az alkotó írásbeli engedélye, vagy egy ehhez kapcsolódó szerződés alapján lehetséges.