DRÓNfilmjeim - LÉGIVIDEÓK

"Egy jó történet, egy szép táj olyan, mint egy különálló kis világ, a film pedig lehetővé teszi, hogy akkor léphessünk be az ajtaján, amikor csak kedvünk tartja. Ha egyszer átéltük, már soha, senki nem veheti el tőlünk."

Nora Roberts

 A film vagy videó ugyanolyan elvek alapján felépített művészeti ág, mint a fényképezés. Ugyanúgy képes természeti szépségek, emberi portrék, de érzések, sőt, történetek rögzítésére is. A fényképezéshez képest azonban itt kapunk még két nagyon fontos dimenziót, a mozgást, és a hangot. A perspektíva sem rögzített, hanem változtatható, irányítható, alakítható. A megfelelően kiválasztott hangaláfestés pedig kiemelheti, erősítheti, azt, amit ki akarunk fejezni.Ezekkel a lehetőségeink sokkal szélesebb tárháza nyílik meg mondandónk kifejezésére, érzéseink generálására, továbbadására. Mégis a film alapjában különbözik a fényképezéstől. A film történetet mesél el, részesei, szereplői lehetünk bárminek. Soha nem látott helyekre juthatunk el, olyan szemszögből láthatunk dolgokat, mint senki más előttünk. A technikai megoldások, ma már végtelen sok lehetőséget kínálnak emlékeink rögzítésére.De a film, videó igazi művészete nem a csúcstechnikában rejlik, sokkal inkább abban, hogy a rengeteg módszer, lehetőség között hogyan tudjuk megteremteni a harmóniát, hogyan tudjuk a rendelkezésre álló eszközöket egymást erősítő, vagy éppen egymást kioltó eredményre bírni.Én ilyen elvek szerint készítek videó felvételeket, az itt látható példákkal is ezt szeretném bemutatni.

 

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen elérhetőségeim egyikén.

 
MAGYARORSZÁG A MAGASBÓL | HUNGARY FROM ABOVE 4K

 

AZ ERŐMŰ | SZÁRNYAS FEJVADÁSZ 2049 4K
IDŐUTAZÁS A MAGYAR CSERNOBILBAN AVAGY SZELLEMVÁROS A MAGASBÓL 4K
BUDAÖRS AIRSHOW 2021 TRAILER 4K
BUDAÖRS AIRSHOW 2021  4K
3 HELICOPTER BUDAPEST FELETT 2021  4K
EGY TÉLI NAP A KASSAI VÖLGYBEN  4K
ESKÜVŐI FILM 4K
 
SZÉPSÉGES TÁJAINK MADÁRTÁVLATBÓL 4K / 3.rész

 

SZÉPSÉGES TÁJAINK MADÁRTÁVLATBÓL 4K / 2.rész

 

Imagefilm 4K

 

 
SOMOGYORSZÁG MADÁRTÁVLATBÓL 4K / készült a Somogy Megyei Kormányhivatal részére
 

  
SZÉPSÉGES TÁJAINK MADÁRTÁVLATBÓL 4K / 1.rész
MOMENTS FROM AIRPORT BUDAÖRS 4K
KAPOSVÁR 4K
HALLSTATT AUSTRIA 4K / útifilm - túl a FÉLMILLIÓS NÉZETTSÉGEN
SOMOGYORSZÁG  4K
SOMOGYVÁR  4K

 

 

 

Az itt található fotók, videók szerzői jogi védelem alatt állnak!

Üzleti célú felhasználásuk kizárólag az alkotó írásbeli engedélye, vagy egy ehhez kapcsolódó szerződés alapján lehetséges.

 

   koszoandras78@gmail.com  
  +36 30 6575610
   koszoandras_photography
   koszoandrasphoto
   kisandris78