VÖLGYHÍD
 

" A fotográfia képes azon pillanat érzését felerősíteni, amit akkor éltem meg, amikor exponáltam. A fényképnek nincs is más választása. A fotográfia nem lát a jövőbe. Meg persze a múltba sem. Egy kép mindössze az a pont, ahol a jövő összeér a múlttal. "

Bartis Attila

 

A kezdetek óta eltelt idő hatalmas fejlődést hozott a fényképezés technológiájában. Ma már korábban elképzelhetetlen módon, minőségben, eddig soha nem látott perspektívákból tudunk csodálatos felvételeket készíteni. De nem ez a lényeg. Az igazi fotó nem csak szép tájakat, portrékat tud rögzíteni, hanem érzéseket is. Az igazi alkotómunka nem az exponálás, hanem a képben rejlő érzések felismerése, megfogalmazása, és láthatóvá, érezhetővé tétele mások számára is. Az itt látható fotók mind ezen alapelvek szerint készültek, viszik magukkal a táj szépségét, a pillanat üzenetét és megőrzik a belőlük áradó érzéseket örök időkre.

 

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a fenti elvek alapján alkotott kép készítésének lehetősége, keressen elérhetőségeimen!

 

 
 

 

 

 
Fotóim / nagyításhoz klikk a képekre

 

 

Az itt található fotók, videók szerzői jogi védelem alatt állnak!

Üzleti célú felhasználásuk kizárólag az alkotó írásbeli engedélye, vagy egy ehhez kapcsolódó szerződés alapján lehetséges.